Topsælgere

Epoxyprodukter fra West System. Professionelle produkter i forbrugervenlige emballager. Glasvæv og kulfiber. Fyldstoffer 

 

 

Epoxyprodukter fra West System. Professionelle produkter i forbrugervenlige emballager. Glasvæv og kulfiber. Fyldstoffer.

 

Vi lagerfører en stor del af sortimentet fra West System. Der kan godt være nogle dages leveringstid på store pakninger af additiver og Epoxy C-pakker (30 kg.)

Epoxy er noget dyrere end polyester, men har til gengæld bedre vedhæftning på mange ting. Epoxy hæfter glimrende sammen med glasvæv, kulfiber, kevlar og pulverbundet glasmåtte (epoxy fungerer ikke med emulsionsbundet glasmåtte, da det ikke kan oplæse limen der bruges til en sådan). Epoxy hæfter også fint til træ, metal, beton, glas og mange plasttyper. Epoxy har også den fordel frem for polyester at det ikke indeholder opløsningsmidler. Derfor behøves ikke åndedrætsværn, hvorimod det er vigtigt at beskytte huden, når man arbejder med epoxy. 

West System har en udførlig guide i brug af epoxy, som vi gerne sender med bestilling. Anfør ønske om dette i kommentar til ordre. Den er gratis ved køb af øvrige varer.