Wax & Protect TecCel ½ L.
Flydende bådvoks med TecCel, som giver gelcoat, malede og lekerede overflader en ekstra langvarig, glansfuld, UV-beskyttende, smuds- & vandafvisende overflade, der er nem at rengøre. Egnet til både manuel og maskinel påføring.

Rengør og affedt overfladen med Yacht Cleaner/Pre-Clean. Skyl af med ferksvand og lad den tørre. Påfør først et lag Custom Marine Polish, der renser og beskytter overfladen. Denne poleres blank. Efter et døgn påføres High Gloss Wax i et tyndt lag med en ren, blød klud. Overfladen poleres når Wax & Protect TecCel er tør. (efter ca. 5-10 min.) Poler med en ren, blød klud eller en polérmaskine.

Omrystes grundigt inden brug. Må ikke påføres i direkte sollys. Nymalede overflader skal tørre i mindst 90 dage inden påføring af Wax & Protect TecCel.

Afløser for High Gloss Wax. Nyt produkt.

Tilbud gælder kun ved bestilling i netshop.

Wax TecCel ½ L.

199,00  m/Moms
( 159,20  u/Moms )
Forslag til dig
Forslag til dig
Others also bought

Wax & Protect TecCel ½ L. Flydende bådvoks med TecCel, som giver gelcoat, malede og lekerede overflader en ekstra langvarig, glansfuld, UV-beskyttende, smuds- & vandafvisende overflade, der er nem at rengøre. Egnet til både manuel og maskinel påføring.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: